TERMOSISTEM ISO-FATADA

PREZENTARE TERMOSISTEM ISO-FATADA

PACHET COMPLET

Un pachet complet pentru casa ta!

PLACI DE TERMOIZOLATIE
– XPS plăci de Polistiren Extrudat Ignifugat pentru fațade,
– Clasa de Reacție la foc EN 13501-1, Euroclasa E
– destinat utilizării atât la Clădiri Noi cât și la Reabilitarea Clădirilor Vechi
XPS – placi de polistiren extrudat pre-tăiate termic NUT-FEDER la cele 4 canturi, frezat pe orizontala special pentru sprijinirea caramizilor aparente pe caneluri. Fiecare placa are 6 locuri frezate pentru dibluri. Sunt disponibile în diverse grosimi de la 2-20 cm. Sunt certificate CE.

Este certificat ATG • Dimensiuni aprox. 1,25 m x 0,60 m • Disponibil pentru latimea caramizilor aparente de 50 mm și 65 mm • Foarte usor de folosit datorita greutatii sale usoare • Foarte rezistent la apă, în comparație cu alte produse.
• Valoarea Lambda de 0,035 W/mK (NOU 0,027 W/mK disponibil la cerere).

DIBLURI
Sunt certificate ETA, au tija metalica de grosimi si lungimi specifice pentru fiecare zid portant (din caramida, beton, BCA, itong, USB etc).

ADEZIV DE LIPIT PLACILE DE POLISTIREN SI CARAMIZILE APARENTE
Casarock este un adeziv flexibil, rezistent la socuri termice si la apa. Este un adeziv de lipit special pentru acest polistiren si pentru aceasta caramida aparenta.

CARAMIDA APARENTA DE CAMP SI DE COLT
Sunt certificate CE si BENOR.

ADEZIV DE ROSTUIT
Este foarte rezistent la apă, inghet-dezghet, face inchiderile etanse si este disponibil intr-o gama variata de nuante din gama Seifert.

PROFIL DE ALUMINIU
Sunt profile pentru inceputul fatadizarii si sunt certificate CE.

ELEMENTE COMPONENTE TERMOSISTEM ISO-FATADA

isofatada_01

Placa de polistiren este disponibila in diferite grosimi.

isofatada_02

Placa de polistirenare 4 muchii in format NUT-FEDER eliminand puntile termice.

isofatada_03

Polistirenul XPS extrudat al termosistemului ISO-FATADA este ideal impotriva umiditatii.

isofatada_04

Polistirenul EPS expandat aboarbe umiditatea.

Adeziv de lipit.

Adeziv de rostuit disponibil in diferite nuante.

Adeziv de rostuit.

Dibluri pentru fixare.

Dibluri pentru fixare.

Caramida aparent de camp si de colt grosime 2 cm.

AVANTAJE

 • Placile de polistiren de format XPS (polistiren extrudat) au ca avantaj major rezistenta la apa, prin urmare pot fi montate sub nivelul solului. Acest lucru nu poate fi realizat cu placi de polistiren de tip PUR, PIR sau EPS (polistiren expandat).
 • Nu exista punti termice datorita imbinarii NUD – FEDER a placilor de polistiren pe cele 4 laturi, fara sa fie nevoie de umplerea punctelor de imbinare, in acest fel termosistemul ISO-FATADA este un invelis e izolatie complet in jurul cladirii
 • Nu exista niciun risc de diferente de culoare pe fatada, deoarece montarea caramizilor aparente se face pe santier astfel incat se realizeaza optimizarea nuantelor de culori
 • Dibluri incastrate cu surub si capac etans (nu este nicio expunere a diblului si, prin urmare, niciun risc la nivelul rosturilor!!)
 • Caramida aparenta face o aderenta extraordinar de buna pe placa de polistiren a termosistemului ISO-FATADA + rostuirea perfecta asigura 100% o etansietate perfecta a intregului termosistem
 • Adezivul de lipit hidrofug Casaroc, este adaptat special la gradul de absortie a placilor de caramida aparenta
 • Caramida aparenta de camp si de colt se regasesc intr-o paleta larga de culori si diferite dimensiuni
 • Aplicare usoara cu suport tehnic
 • Adeziv de rostuit Seifert de inalta calitate
 • Ceritficatul belgian ATG
 • 10 ani garantie pentru produs
 • Respecta standardele prevazute de norma privind materialele de constructie clasa D1 conform DIN 4102 (siguranta la foc)
 • Economii uriase la factura de energie!

APLICATII

ISO-FATADA este un produs flexibil care poate fi aplicat pe aproape orice suprafață. În funcție de suprafata portanta, ne adaptăm produsele, astfel încât vă puteți bucura de o casa perfect izolata, lipsita de griji.

Proiect de renovare sau o clădire nouă cu eficienta maxima in termoizolare = ISO-FATADA

Renovari: ISO-FATADA este perfecta pentru renovari deoarece ISO-FATADA nu este un produs prefabricat, orice detaliu (de exemplu, arcuri peste uși …) poate fi incorporat in procesul de montaj.

Schelet din lemn: pentru a imbraca fatadele din lemn sau USB va trebui să se ia în considerare ajustarea diblurilor și adezivul de fixare. Astfel placile de polistiren XPS garanteaza o aderenta perfecta.

Ytong si BCA: aceste blocuri sunt de obicei folosite pentru renovare și construcția de clădiri noi și au deja o valoare de izolare mare. Combinat cu ISO-FATADA rezulta o izolare perfecta.

Clădiri noi: Datorita adaptabilitatii sale, termosistemul ISO-FATADA se foloseste cu succes la constructii noi. Daca luam ca exemplu grosimea peretelui, puteti crea mai mult spatiu prin aplicarea termosistemului ISO-FATADA, datorita placilor de caramida aparenta si a placilor de polistiren puteti face un perete mai subtire. Un alt avantaj este faptul ca nu este nevoie de o fundatie la partea exterioara a peretelui ceea ce inseamna o alta economie la bugetul Dumneavoastra.