TERMOSISTEM ISO-FATADA

GARANTII

Nelissen este producatorul de caramida antichizata pentru fatade care, in colaborare cu specialiștii in termoizolatii  de la Casatherm, au adaptat complet un sistem nou in conformitate cu eficiență energetică pentru izolarea fatadelor denumit TERMOSISTEMUL ISO-FATADA.

Calitatea este ordinul de prioritate pentru Nelissen; prin urmare, sunt folosite numai produse puternice, de înaltă calitate.
Caramida aparenta are valoarea certificatelor CE si BENOR.

Departamentul de licențiere tehnica coordonează toate activitățile belgiene și europene la WTCB (Wissenschaftlich- / Technisches Zentrum für den Baubetrieb) (Scientific / Centrul Tehnic pentru operațiuni de construcție), si se încadrează în domeniul de aplicare al produselor de construcții și de acordare a licențelor de sistem de construcție. Aceasta licențiere tehnică este recunoscută ca o declarație de calitate cu numele “ATG”. Numele ATG presupune că sistemul produs pentru construcție sau de construcție a fost evaluat favorabil si este desemnat cu licențierea tehnica respectiva.

Acest lucru înseamnă că puteți fi sigur de calitatea fiabilă a produselor certificate ATC. Vă rugăm să vizionati site-ul www.butgb.be pentru informații suplimentare.

TERMOSISTEMUL ISO-FATADA este certificat ATG și, prin urmare, este un produs de mare calitate din categoria PREMIUM, cu o garanție de 10 ani.