CARAMIDA BAEKEL

CARAMIDA BAEKEL

Un produs exclusiv.

Gama largă de cărămizi Nelissen include caramida Baekel, creat pentru a da o nota “retro” la noile clădiri.
Conceptul unic și frumusețea atemporală a cărămizii Baekel sunt rezultatul unei combinații perfecte si eficiente dintre cărămidă modernă și mestesug cu tradiții străvechi de zidărie.

Aceasta caramida are o canelură pe o parte. Efectul jumătate de caramida este obținut prin umplerea canalului cu adeziv de rosturi.

Legătura cruce ofera un aspect unic și autentic perete gradina, coș de fum sau camera de zi. Conceptul de caramida Baekel dă și valoarea adăugată la casa ta prin reducerea costurilor de zidărie tradiționale.
Baekel-detail-66HN
Gama largă de cărămizi Baekel include Vieux-Hesbaye, Baekel, Belle Epoque de Marche, Vieux Limbourg, Vieux Gothique și Klampsteen.

N70

N70 – noua caramida in format exclusiv.
Descoperiți cum numai 3 cm poate face o diferență imensă.

N70 nu este numai cu 3 cm mai puțin groasa fata de grosimea normala a caramizii de 10 cm, dar este, de asemenea, cu 3 cm mai lunga, comparativ cu orice cărămidă tradiționala.

3 cm mai putin in grosime – 3 cm mai mult în lungime: ce înseamnă pentru tine?

Cu N70, zidurile tale externe sunt mai subtiri, ceea ce creează spațiu de locuit suplimentar.

În afară de e specificatii tehnice, N70 este, de asemenea, foarte atrăgătoare datorita celor 3 cm în plus la lungime, creaza un aspect foarte special.

N70 este disponibil in 5 culori

Caramida cu format special la comanda

Are un profil diferit față de standardul cărămizii antichizate. Aceasta oferă efecte speciale pe fațadă.
vormstenen-tekeningen-2-YGJN
Spre deosebire de cărămizi standard produse de mașina, cărămizile turnate sunt încă făcute de mână. Pentru modelele standard, tiparele sunt deja disponibile. Caramizile cu dimensiuni si format special sunt livrate in termen de 6-8 săptămâni de la comanda.